top of page
Zoeken

Hoera, daar zijn de Gentse Feesten weer!


Gentse feesten

Eindelijk terug van veel te lang weggeweest

Na twee lange jaren is het weer zo ver: Gent mag opnieuw volop uit de bol gaan! De stad zal weer bruisen van leven: muziek en animatie op elke hoek met circus en verrassende street acts, grote en kleine cultuurtempels die de deuren opengooien om het publiek te entertainen met dans, theater en comedy. Dàt is het aanbod van performers van eigen bodem en elders. En natuurlijk ook een bont gezelschap van Gentenaars, toeristen en dagjesmensen uit binnen- en buitenland die het - zoals vroeger of voor het eerst - vanop de eerste rij willen meemaken. Ambiance verzekerd!

Lang leve de terrassen, restaurantjes en foodtrucks

Maar ook de horeca doet zijn duit in het zakje want Bourgondiërs zoals we allemaal zijn, hoort bij een dergelijk spetterend feest ook een natje en een droogje op tijd en stond. Vandaar deze warme oproep aan alle horeca-uitbaters: plaats tijdig uw bestellingen! Naar aloude gewoonte wordt het straks over de koppen lopen op de Gentse Feesten en dit jaar al zeker helemaal aangezien we de afgelopen twee jaren letterlijk en figuurlijk op onze honger zijn blijven zitten. Denk dus nu maar al aan wat u uw gasten straks wilt serveren.
Zoals steeds kunt u op Precon rekenen voor een uitgebreid gamma van kleine hapjes bij het aperitief (of een fris biertje) We hebben geen bier in assortiment ( niets van leeggoed): wel alcoholische / niet alcoholische apero, wijn (in beperkte keuze) , van zoetigheid en desserts. Maar ook voor een gevarieerd assortiment van warme en koude snacks voor wie iets sterkers nodig heeft om het tot in de vroege uurtjes te trekken. Bovendien passen we ons aanbod en ook de stock aan het zomerseizoen aan.
Naast de inwendige mens zorgen we er eveneens voor dat uw bezoekers het gezellig hebben en proper zitten. Informeer dus naar onze tafelaccessoires zoals servetten, placemats en bestekmapjes. En naar onze professionele schoonmaakproducten waarmee u uw klanten in een mum van tijd weer een kraaknette plaats op uw terras kunt aanbieden.

Vlot afhalen of laten leveren, zoals u wenst

Hoe uw bestelling tot bij u geraakt, is helemaal aan u. Komt u uw aankopen ophalen volgens de Cash & Carry-formule, dan geniet u van een extra afhaalkorting. Verkiest u dat we op uw locatie leveren, dan is dat dankzij onze koelwagens perfect mogelijk.
Graag meer info of uw bestelling plaatsen? Contacteer ons dan gerust!


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daar komt de lente! Is uw horecazaak er klaar voor?

Het voorjaar is in aantocht De feestdagen liggen alweer achter ons en stilaan beginnen we de lentekriebels te voelen. Na wederom een heftig jaar is het rijk van de vrijheid nu eindelijk echt in zicht.

Tijdig bestellen voor de feestdagen

Voorkom tekorten tijdens drukte Na de moeilijke periode die we met z’n allen achter de rug hebben, heeft de horeca eindelijk weer zijn deuren mogen openen. En nu het einde van het jaar nadert, kan dit

Comments


bottom of page