top of page
Zoeken

Precon ontvangt u op Horeca Expo 2022 in Gent van 20 t/m 24 november

Horeca Expo is dé vakbeurs voor de horeca, de wijn- en drankhandelaars en de sector van de grootkeukens. Ze is binnenkort aan haar 33e editie toe en blijft een belangrijke ontmoetingsplaats voor al wie er zijn ziel in legt om zijn gasten culinair te verwennen. Zo ook onze horecagroothandel Precon!

Welkom op onze beursstand met nummer 8302

Als lid van de Oresto-groep kijken wij er naar uit om u te ontmoeten op onze ruime stand die er zoals steeds pico bello zal uitzien. Om u een overzicht te geven van het uitgebreide gamma van kwalitatieve producten dat u al lang van ons kent. Maar ook om u alle nieuwigheden voor te stellen en dat zijn er heel wat.

Bovendien blijft het niet bij kijken alleen. Dat zou vreemd zijn op een beurs waar alles draait rond eten en drinken. We nodigen onze klanten dan ook graag uit om ons aanbod te proeven en naar waarde te schatten. We serveren dus een hapje en een drankje en geven u tegelijk alle info die u over onze producten wenst.

We verwachten u

Bent u geïnteresseerd om onze stand te bezoeken? Stip dan alvast 20 tot 24 november 2022 in uw agenda aan. Horeca Expo 2022 vindt zoals steeds plaats in Flanders Expo Gent, naast E40. De beurs is open van 10u30 tot 18u00. Op donderdag gaan de deuren al toe om 17u00.

Heeft u intussen vragen voor ons?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, we helpen u met plezier.

Nu zeggen we alvast: tot binnenkort, tot op de beurs!


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daar komt de lente! Is uw horecazaak er klaar voor?

Het voorjaar is in aantocht De feestdagen liggen alweer achter ons en stilaan beginnen we de lentekriebels te voelen. Na wederom een heftig jaar is het rijk van de vrijheid nu eindelijk echt in zicht.

Tijdig bestellen voor de feestdagen

Voorkom tekorten tijdens drukte Na de moeilijke periode die we met z’n allen achter de rug hebben, heeft de horeca eindelijk weer zijn deuren mogen openen. En nu het einde van het jaar nadert, kan dit

Comments


bottom of page