top of page
Zoeken

Daar komt de lente! Is uw horecazaak er klaar voor?

Bijgewerkt op: 3 jun. 2022

Het voorjaar is in aantocht

De feestdagen liggen alweer achter ons en stilaan beginnen we de lentekriebels te voelen. Na wederom een heftig jaar is het rijk van de vrijheid nu eindelijk echt in zicht. Hopelijk mogen de coronaregels snel op de schop en kunnen we terugkeren naar een volledig normaal leven. Als het weer dan nog een beetje meezit, wordt het een prachtig voorjaar, en dus staan wij weer voor u klaar met alles wat u nodig hebt om uw klanten te verwelkomen.

De hongerigen spijzen en de dorstigen laven.

De horeca draait weldra weer op volle toeren en met de eerste zonnestralen zullen de terrasjes weer snel volstromen met hongerige en dorstige gasten. Na een eindejaar in mineur belooft het een drukke lente te worden, dus zie erop toe dat de voorraad van uw horecazaak voldoende is aangevuld om de voorjaarsdrukte de baas te kunnen. Uw klanten kijken er vast naar uit om een gezellige middag bij u door te brengen met tapas en sangria of koffie met een stukje taart. Als trouwe leverancier aan het hotel-, restaurant- en caféwezen zijn wij steeds volledig uitgerust om u te voorzien van alle nodige food- en non-foodproducten. Eerst een grote lenteschoonmaak doen? Ook voor alle schoonmaakproducten kunt u bij ons terecht. In onze folder vindt u trouwens tal van leuke promoties.
Met het voorjaar staan natuurlijk ook weer heel wat feestelijke dagen voor de deur, zoals Pasen, de communie- of lentefeesten en Moederdag. Sla dus tijdig uw themadesserten in: wij helpen u verder met een fraai aanbod aan heerlijkheden, gepast voor elke bijzondere gelegenheid, zoals ijslammetjes of in paasthema gedecoreerde chocoladetaarten.

Vlot geleverd of zo afgehaald

Zoals altijd verzekeren wij u bij Precon een optimale kwaliteit en een snelle levering in de regio Gent. Wij gebruiken moderne, gekoelde bestelwagens en zorgen ervoor dat de koude keten nooit onderbroken wordt. Wie liever zelf afhaalt, kan van maandag tot zaterdag bij ons terecht in onze Cash&Carry, en profiteert van een extra korting.

Klaar voor het nieuwe seizoen? Plaats dan snel uw bestelling bij Precon

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tijdig bestellen voor de feestdagen

Voorkom tekorten tijdens drukte Na de moeilijke periode die we met z’n allen achter de rug hebben, heeft de horeca eindelijk weer zijn deuren mogen openen. En nu het einde van het jaar nadert, kan dit

Comments


bottom of page