top of page
Zoeken

Tijdig bestellen voor de feestdagen


Voorkom tekorten tijdens drukte

Na de moeilijke periode die we met z’n allen achter de rug hebben, heeft de horeca eindelijk weer zijn deuren mogen openen. En nu het einde van het jaar nadert, kan dit leuke perspectieven bieden. Zo kunnen we voor het eerst sinds lange tijd de feestdagen vieren in de vele horecazaken. Als ondernemer in de horecasector bent u dus best goed voorbereid door tijdig bestellingen te plaatsen bij Precon in Gent. Zo voorkomt u dat u met tekorten zit in deze drukke periode. Maar hoe bereidt u zich het beste voor?

Stel op tijd uw menu samen voor kerst en nieuwjaar

Als horecazaak is het niet alleen belangrijk om op tijd boekingen aan te nemen voor de feestdagen, maar allereerst zult u er ook voor moeten zorgen dat u een menu hebt samengesteld. Kiest u voor wild (zoals de traditie dat voorschrijft) of wilt u juist verrassen met een speciaal dessert? Ook wat hapjes betreft, komt u best creatief uit de hoek. Zorg voor een gebalanceerd menu dat u tegelijk niet te veel kopzorgen bezorgt.

Zorg dat u vroeg uw voorraad bestelt

De feestdagen zijn steevast een drukke periode voor de horecasector. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Integendeel, omdat veel mensen een jaartje hebben moeten overslaan, zouden er wel eens meer boekingen kunnen zijn dan anders. Daarom zorgt u er best voor dat u op tijd uw voorraad aan ingrediënten inslaat voor het menu op kerstavond en oudjaar.

Bestel bij Precon in Gent

Precon is een horecagroothandel gelegen in Gent. Zo zijn we al jarenlang een vaste B2B leverancier voor grossiervoeding in non-foodproducten voor verschillende horecazaken in Oost-Vlaanderen. Met een aanbod van ruim 5.000 producten hebben we alles in huis voor uw menu voor de feestdagen. Niet alleen kunt u bij ons uw bestelling plaatsen, maar we komen deze ook leveren aan uw zaak.

Vragen over uw bestelling voor de feestdagen? Neem contact met ons op voor uw vragen of bestellingen.

106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daar komt de lente! Is uw horecazaak er klaar voor?

Het voorjaar is in aantocht De feestdagen liggen alweer achter ons en stilaan beginnen we de lentekriebels te voelen. Na wederom een heftig jaar is het rijk van de vrijheid nu eindelijk echt in zicht.

Comments


bottom of page