top of page
Zoeken

De rekken van horeca supplier Precon zijn weer gevuld! Die van uw bar of restaurant ook?


Een blij weerzien met onze klanten

Goed nieuws voor u en voor ons want de terrassen zijn weer open! Na maandenlang in het beste geval op een laag pitje te functioneren kunnen we er allemaal weer tegenaan gaan. En we staan te popelen, daar mag u zeker van zijn.

Een ruim aanbod van food- en non-foodproducten

Als vertrouwde leverancier aan de horecasector en de grootkeukens hebben wij weer voldoende voorraad ingeslagen om u optimaal te bedienen. Onze diepvriezers zijn alweer goed gevuld met allerlei broodjes, groenten, snacks en bereide gerechten. We bieden ook opnieuw heel wat verse producten aan zoals zuivel, charcuterie, tapas, kazen, aardappelproducten enz. We voorzien u verder ook van alcoholische en niet-alcoholische dranken, maar ook van koffie en thee. Verder zit er een uitgebreid assortiment van aperitiefhapjes, gebak en dessertjes in ons aanbod. Teveel om op te noemen …

Bij deze opbeurende gelegenheid verdient ook de tafeldecoratie een feestelijk tintje. Met een fleurig servetje en mooi bestekmapje maakt u uw klanten duidelijk hoezeer u in uw nopjes bent om hen terug te zien. Controleer tenslotte ook uw stock van oliën, kruiden en schoonmaakproducten. We hebben het allemaal voor u in huis.

Alles bij ons op te halen of zo bij u geleverd

Hoe uw aankopen tot bij u geraken? Aan u de keuze. Bij Precon bieden wij de optie van Cash & Carry met een interessante afhaalkorting. We zijn van maandag tot en met zaterdag doorlopend open. Of we leveren rechtstreeks in uw café, taverne of restaurant. Negen speciaal daarvoor uitgeruste vrachtwagens rijden dagelijks af en aan bij onze klanten in Gent en de hele omliggende regio. Laat uw bestelling dus maar komen, wij zijn er klaar voor!

Maar hier blijft het niet bij: er staat nog meer positiefs te gebeuren met de versoepeling van 9 juni in het verschiet. Dan mag de horeca weer volledig open. Cafés en restaurants mogen vanaf die dag ook binnen weer klanten ontvangen. Er staan mooie zomermaanden voor de deur!

Bereid u er alvast op voor en deel ons vandaag nog uw bestelling mee!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page